Θύμησες…

ΘΥΜΗΣΕΣ > Μουσική:Ελένη Μπελιμπασάκη -Στίχοι: Ειρήνη Σκευοφύλαξ

Πιάνο: Ελένη Μπελιμπασάκη Ερμηνεία : Βασιλεία Καλλίτση Studio : Earth sound studio Ενορχήστρωση : Άκης Μελής Έπαιξαν οι μουσικοί Κιθάρα : Χρήστος Ρεπούσης Βιολί : Νικόλας Καραολάνης

Στίχοι: Μη με κοιτάζεις άλλο, ν΄ αντέξω δεν μπορώ, σβήνω στη θύμησή σου, το μαζί μας νοσταλγώ. Οι ώρες γίναν ένα, τα σύνορα φωτιά, μελαγχολώ σα σκέφτομαι, πως σ΄ έχω μακριά. Να σκύψω ν΄ ανταμώσω, το μέλι της ψυχής, να γείρω να κουρνιάσω, στο στέρνο σου εκεί. Και όπως θα τα λέμε, μέσα στη σιγαλιά, να δώσουνε τα χείλη, όρκο παντοτινά. Περνάνε σαν ταινία, τα νιάτα μας μπροστά, τα δάκρυα πως τρέχουν, ποτάμια σιγανά. Μία στιγμή μονάχα, αναζητώ γιατί, μεγάλες είναι φως μου, οι μπόρες της ζωής. Να σκύψω ν΄ ανταμώσω, το μέλι της ψυχής, να γείρω να κουρνιάσω, στο στέρνο σου εκεί. Και όπως θα τα λέμε, μέσα στη σιγαλιά, να δώσουνε τα χείλη, όρκο παντοτινά.

Κατηγορία > Διασκέδαση

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Από καλλιτεχνική άποψη..., Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Μουσική, Οι συνεργάτες μας, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.