Δυσάρεστα νέα στην κασιώτικη παροικία της Αθήνας και στο νησί. Έφυγε η Άννα Κωνσταντάκη-Εμίρη

Σήμερα πληροφόρησαν την εφημερίδα μας ότι από το Σάββατο 27 Ιουλίου, η συμπατριώτισσά μας Άννα Κωνσταντάκη-Εμίρη δε βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.

Η Άννα ήταν κόρη του επί σειρά ετών φαρμακοποιού Ηλία Κωνσταντάκη και της Φωτεινής. Γεννήθηκε στο Πορτ Σάιτ της Αιγύπτου το 1932. Μαζί με τα αδέλφια της Κωστή, Γιάννη και Βαγγελίτσα φοίτησαν στα σχολεία της Ελληνικής Κοινότητας Πορτ Σάιτ και Αλεξανδρείας όπου η οικογένειά τους διέμενε εκεί πολλά χρόνια.

Μετά την αναχώρησή τους από την Αίγυπτο εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα. Η Άννα παντρεύτηκε τον Νίκο Ιωάννου Εμίρη, αδελφό του καπετάν Μηνά και απέκτησαν δυο κόρες, την Φωτεινή και την Ρίτα.

Η κηδεία της Άννας (87 ετών) θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 27 Ιουλίου στις 11:30 από το Γ΄ Νεκροταφείο Νικαίας- Πειραιά.

Στην οικογένειά της, η Νέα «Φωνή της Κάσου» εκφράζει Θερμά Συλλυπητήρια. Ελαφρύ το χώμα  της αθηναϊκής γης που θα ήταν σκεπάσει.

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Κοινωνικά, ΜΟΡΦΕΣ, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.