Η εκδήλωση «Παιχνίδια για παιδιά στο Πόλι»

Κάσος, 8.8.2019

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για τα παιδιά στην Κάσο στον αυλόγυρο της Αγίας Τριάδας στο Πόλι.

Η Μαρία, η Λίλα η Χαρά, η Άννα, η Ειρήνη, η Μαίρη, η Άννα η μικρή, η Πόπη, το Μαριάκι, η Ειρήνη…οι Πολιάτισσες!!!
Όταν πριν από 2 χρόνια ο Δήμος έκανε μια εκδήλωση στο χωριό μας, κάναμε την πρώτη μας επαφή…
Φέτος, αποφασίσαμε να κάνουμε μια εκδήλωση μόνοι μας….
Ο χρόνος περιορισμένος, οι συνθήκες αντίξοες. Ταυτόχρονα έπρεπε να βρούμε τα «πατήματα» μας, τρόπους συνεργασίας μεταξύ μας, ποια είναι τα δυνατά σημεία της καθεμιάς μας… Αν και πρώτη φορά τα καταφέραμε εξαιρετικά!!!!
Συμπαρασύραμε σε αυτή την προσπάθεια μας την Μαρία, τη Βέρα, τη Ζωή, την Ασημίνα, Πολιάτισσες που ζουν σε άλλο χωριό αλλά από την πρώτη στιγμή με ενθουσιασμό δούλεψαν μαζί μας.
Είχαμε τη βοήθεια του Νικόλα, του Ηλία,του Γιώργη, του Γιάννη, της Ελίνας, της Μαρίνας, της Μάνιας, της Τετης, της Ποθητής, της Φωτεινής, της Νίνας, της Λέλας της Νικολέττας, της Μιρκας, της Λιλικας,…
Η Μαίρη, η Μαργαρίτα, ο Αλέξης, συνέβαλαν δυναμικά από την Αθήνα που τους ζητήσαμε τη βοήθεια τους…
Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε!!! Όσοι ήσασταν εχτές μαζί μας, το ζήσατε: παίξαμε, γελάσαμε, θυμηθήκαμε, μάθαμε… Η αλληλεπίδραση μεταξύ των μεγάλων και των μικρών άρχισε!!!
Στόχος μας είναι να το κάνουμε κάθε χρόνο και ελπίζουμε να το καταφέρουμε…

Λίλα Μαστρομανώλη

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάσο, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.