Ομιλία για την υγεία του καθηγητή Ι. Γ. Καραϊτιανού στην Κάσο


Κάσος, 13.9.2019

Την Δευτέρα 12 Αυγούστου, η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς και η ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ συνδιοργάνωσαν εκδήλωση με ομιλητή τον συμπατριώτη μας, Καρπαθιακής  καταγωγής,  καθηγητή Χειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών – συντονιστή Διευθυντή Χειρουργικού Τομέα Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» κ. Ιωάννη Γ. Καραϊτιανό με θέμα: « Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση των συχνότερων καρκίνων»

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στη  Δημοτική Βιβλιοθήκη Κάσου,  «Ν.Γ. Μαυρής» άρχισε με ένα καλωσόρισμα από τον πρόεδρο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Γιάννη Φραγκούλη και στη συνέχεια, η Δήμαρχος Κάσου κ. Μαίρη Σορώτου Τσανάκη έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχαρίστησε τον κ. Καραϊτιανό, για την παρουσία του στο νησί μας.

Η διήμερη παραμονή του ιατρού κ. Καραϊτιανού στην Κάσο,  ολοκληρώθηκε με εξέταση συμπατριωτών στο Ιατρείο του νησιού το πρωί της 13/8 και αργότερα το βράδυ, με παρακολούθηση  συναυλίας στο γραφικό λιμανάκι της Μπούκας, που είχε οργανώσει ο Δήμος της Ηρωικής Νήσου Κάσου.

Πηγή: Ο.Δ.Σ.Α-Π/Δ.Τ.

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάσο, ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΥΓΕΙΑ, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.