Εκδρομή στην Αίγυπτο με τον Σ.Α.Ε. 21-26 Δεκ. 2019

 

 

Αθήνα 18 Οκτωβρίου 2019

Αγαπητά μας μέλη,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η Επιτροπή Νέας Γενιάς, Ενημέρωσης και Επαγγελματικών Οριζόντων του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων θα οργανώσει τα Χριστούγεννα (από Σάββατο 21 Δεκεμβρίου έως και Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019) εκπαιδευτική εκδρομή στην Αίγυπτο, αποκλειστικά για Νέους & Νέες, τακτικά μέλη του Συνδέσμου μας, ηλικίας 18 έως 30 ετών.

Η εκδρομή έχει χαμηλό κόστος, περιορισμένο αριθμό συμμετοχών και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Σκοπός της εκδρομής είναι να γνωρίσουν οι Νέοι Αιγυπτιώτες, δεύτερης και τρίτης γενιάς, τη χώρα των γονιών τους, των παππούδων τους και των προγόνων τους. Πιστεύουμε ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να βιώσουν από κοντά την αιγυπτιώτικη κουλτούρα μας, θαυμάζοντας τα υπέροχα ελληνικά κτίρια (μαζί και τα σχολεία), συναναστρεφόμενοι τους Έλληνες της Αλεξάνδρειας και του Καΐρου, γνωρίζοντας τα ήθη και τα έθιμα της φιλόξενης χώρας του Νείλου, όπου οι πρόγονοί μας έζησαν και μεγαλούργησαν.

Βασικό μέλημα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας είναι η Νέα Γενιά, το μέλλον του Αιγυπτιωτισμού. Για να υπάρξει συνέχεια στο έργο του Συνδέσμου μας, χρειαζόμαστε νέο αίμα, τους νέους Αιγυπτιώτες.

Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορείτε να το πληροφορηθείτε από τη γραμματεία του Συνδέσμου μας. Θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους αλλά και σε σχολεία, κτίρια και συλλόγους της Ελληνικής Παροικίας στην Αλεξάνδρεια και στο Κάιρο.

Δικαίωμα συμμετοχής στην εκδρομή έχουν τα τακτικά μέλη μας, ηλικίας από 18 έως 30 ετών. Δηλώσεις συμμετοχής με προκαταβολή μέχρι 5 Νοεμβρίου 2019 στη γραμματεία του Συνδέσμου μας, τηλ. 210-82.28.150.

Με εκτίμηση

                                                        Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Επιτροπή Νέας Γενιάς, Ενημέρωσης & Επαγγελματικών Οριζόντων

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Αναδημοσιεύσεις, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.