Δυσάρεστα νέα στην Κρήτη και την Κάσο. Έφυγε ο Φίλιππος Φρ. Λαμπρινός

Ημέρα θλίψης η σημερινή για την οικογένεια Λαμπρινού. Απ’ ότι μάθαμε, σήμερα έφυγε ένα επίλεκτο μέλος της, ο γνωστός και αγαπητός Ηρακλειώτης οδοντίατρος Φίλιππος Λαμπρινός (αδελφός του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού), σε ηλικία 79 ετών, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τους οικείους του.

Ο Φίλιππος Λαμπρινός γεννήθηκε το 1940. Πατέρας του ήταν ο Φραγκίσκος Λαμπρινός. Τέκνο παλιάς κασιώτικης οικογένειας του Λαμπρινού, η οποία εγκατέλειψε το νησί την περίοδο της ιταλοκρατίας.  Ο Φίλιππος σπούδασε στο Ε.Κ.Π.Α. και διέγραψε λαμπρή σταδιοδρομία ως οδοντίατρος.

Ο Φίλιππος Λαμπρινός ήταν ένας άνθρωπος ευγενής και γεμάτος καλοσύνη. Άριστος επιστήμονας, έχαιρε μεγάλης εκτίμησης από τους συναδέλφους του, αλλά και γενικότερα από την τοπική κοινωνία, στην οποία προσέφερε πάντα με προθυμία άρτιες οδοντιατρικές υπηρεσίες.

Τους τελευταίους μήνες, η υγεία του είχε επιβαρυνθεί και τελικά εξέπνευσε τα ξημερώματα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 στις 15.00 μμ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου.

Η Νέα «Φωνή της Κάσου» απευθύνει θερμά Συλλυπητήρια στον Δήμαρχο και στην οικογένεια του εκλιπόντος Φίλιππου Φρ. Λαμπρινού.

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, ΜΟΡΦΕΣ, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.