Νέα Υόρκη: Έφυγε η 30χρονη συμπατριώτισσα μας Μαρία Γ. Λυριστή.

Μια νέα κοπέλα, η συμπατριώτισσά μας η Μαρία Λυριστή από το Μπρονξ έχασε τη μάχη με τη ζωή. Η Μαρία ήταν μόλις 30 χρόνων και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η Μαρία ήταν κόρη του Γιώργη Λυριστή και της Άννας Μ. Νικολάου. Απ’ ότι έγινε γνωστό απεβίωσε την Τρίτη 14 Ιαν. 2020 και η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Ιαν. 2020 στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Νέας Υόρκης στις 10:30 π.μ.

Η αδελφή της Σοφία Φραγκούλη, μίλησε στον «Εθνικό Κήρυκα» Νέας Υόρκης  για την αγαπημένη της Μαρία, λέγοντας: «Η καρδιά μου έσπασε. Πάντα πολεμούσες στη ζωή σου, από τότε που ήσουν μικρή, με την μεγαλύτερη προσωπικότητα. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν δύσκολα. Παρά τις χειρουργικές επεμβάσεις έκανες σχέδια πως θα σηκωθείς και θα πάρεις τη ζωή σου πίσω. Όλοι πιστέψαμε σε σένα. Όμως ο Θεός είχε άλλα σχέδια. Εύχομαι να υπάρχει Παράδεισος και τώρα να χορεύεις όπως σχεδιάζαμε να κάνουμε μαζί».

Η διαδικτυακή εφ. Νέα «Φωνή της Κάσου», απευθύνει Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους της άτυχης Μαρίας, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Κάσο. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα της.

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάσο, Κοινωνικά, ΜΟΡΦΕΣ, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.