Συγκρότηση εθελοντικής ομάδας περισυλλογής ανεπιτήρητων ζώων

Α Ν Α Κ Ο Ι  Ν Ω Σ Η

  Κάσος,   22/01/2020                        

Ο Δήμος Ηρωικής Ν. Κάσου μετά από  επώνυμες  καταγγελίες που του κατατέθηκαν,  θέλοντας να διαφυλάξει το νόμιμο δικαίωμα  προστασία  της  ακίνητης περιουσίας  και των ιδιωτικών καλλιεργειών των ιδιοκτητών τους, αλλά και γενικότερα  για την προστασία της χλωρίδας του  νησιού,  με σκοπό  την αποτροπή  πρόκλησης ζημιών στο μέλλον ενημερώνει τους κατοίκους του νησιού ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα συγκροτηθεί εθελοντική ομάδα περισυλλογής ανεπιτήρητων  ζώων κυρίως αιγοπροβάτων.

Για το λόγο αυτό, και  με σκοπό να περιοριστεί το φαινόμενο της ανεπιτήρητης βόσκησης, καλούμε σε συνεργασία τους κτηνοτρόφους και όσους κάτοικους του νησιού  ξέρουν και μπορούν να διαχειριστούν τα ανεπιτήρητα ζώα εφόσον το επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Δημοτικό κατάστημα ή στο τηλέφωνο 2245041400. (Υπεύθυνη υπάλληλος Παπαμάρκου Πόπη).

Προς αποφυγή προστίμων και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, παρακαλούνται οι κτηνοτρόφοι του νησιού όπως καταθέσουν έντυπο υπεύθυνης δήλωσης στα γραφεία του Δήμου μας  με το οποίο να δηλώνουν ότι  δεν διατηρούν ζώα στην απαγορευμένη ζώνη μέχρι και την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

Εκ του Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου

Πηγή: Δήμος Η. Ν. Κάσου

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, Ανταποκρίσεις από την Κάσο, Αναδημοσιεύσεις, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.