Αιμοδοσία Δωδεκανησίων Αττικής: υπέρτατη αλληλεγγύη

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία, που συνδιοργάνωσαν η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθήνας – Πειραιά,  ο Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων, ο Σύλλογος Δωδεκανησίων Φοιτητών Αθήνας – Πειραιά και ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού την Δευτέρα 17/2,  στην Δωδεκανησιακή Εστία

Η Ομοσπονδία μας, με 40 χρόνια δράσης, έχει συστήσει τράπεζα αίματος μέσω των Νοσοκομείων Μεταξά (Πειραιάς) και Αγίου Σάββα (Αθήνα), με κωδικό 13863. Παρά τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα παροικιακά μας Σωματεία, δύο φορές κάθε χρόνο, οργανώνουμε όλοι μαζί, αιμοδοσία προκειμένου να συμβάλλουμε στην ικανοποίηση των αναγκών σε αίμα όσο το δυνατό περισσοτέρων  συμπατριωτών μας.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν  στο προσωπικό του συνεργείου αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου «Γ.  ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», σε όλους τους συμπατριώτες που ήλθαν να δώσουν το αίμα τους και βέβαια στη διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας

Φωτογραφίες στο www.omospοndia12.com και στο facebook

Πηγή: Ο.Δ.Σ. Α-Π/Δ.Τ.

About mkskoulios

Editor, researcher, writer
This entry was posted in Αγγελίες-Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου- Προσκλήσεις, ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΥΓΕΙΑ, Οι συνεργάτες μας, Πρόλογος, Σύντομες Ειδήσεις. Bookmark the permalink.